Što je Cloud365?

+385(0) 1 5804 940 | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Korisnička zona | Cloud365 login

Što je Cloud365?

Cloud365 je usluga koja će olakšati i kompletno prebaciti u oblak Vaše poslovanje.

Putem naše usluge, Vaše email adrese i poslovna dokumentacija će Vam biti dostupna uvijek i svugdje.


Funkcionalnosti

Pristup email računima
Poduzetnicima je izrazito bitno da email poruke koje dobivaju od svojih klijenata i kolega budu na sigurnim serverima te da ih ne izgube. Upravo na tome se temelji naša usluga. Vaše email račune ćete moći pregledavati putem naše online aplikacije s bilo kojeg računala i putem aplikacija za Android i iOS uređaje. 

Veliki kapaciteti
U ponudi imamo 3 Cloud365 paketa koja se razlikuju po veličini mailbox računa. Naš najmanji paket za samo 19kn mjesečno po korisničkom računu Vam donosi čak 2GB prostora za Vaše email poruke i čak 1GB prostora za svu Vašu poslovnu dokumentaciju u oblaku.

Ne ovisite o niti jednom uređaju
Čak 99% poduzetnika se susrelo s situacijom da im se pokvarilo računalo na kojem su imali konfigurirani Outlook ( ili neki drugi program ) s svojim email adresama i tada prilikom pojave kvara na računalu su izgubili sve email poruke. Također, osim email adresa vrlo često se izgubi i poslovna dokumentacija. S uslugom Cloud365 takvih problema više nema jer se Vaše email poruke i dokumentacija sigurno sprema na servere i dostupna Vam je s bilo kojeg računala i pametnog telefona.


Tehnički zahtjevi

Hosting
Većina naših klijenata već ima zakupljen hosting račun te posjeduje web stranicu. U tom slučaju Vaše web stranice ostaju i dalje smještene na serverima Vašeg davatelja hosting usluge, jedino što email adrese će zakupom usluge Cloud365 početi funkcionirati na našim serverima.

Internet i računalo
Od ostalih uvjeta za uspješno funkcioniranje usluge Cloud365 je potrebno stolno ili prijenosno računalo ( laptop ) a po mogućnosti i pametni telefon s Android ili iOS operativnim sustavom. Također, potrebna će Vam biti i internet veza.
I to je to, sve ostalo prepustite nama jer je usluga osmišljenja da naši Klijenti ne trebaju posjedovati skupe i složene programe.

Korak do Cloud365

Javite nam se odmah i zakupite uslugu Cloud365 ili ju isprobajte 30 dana bez obveze i naknade!